Logo
Trudy Huigen

TRUDIE HUIJGEN

THE PHOTOGRAPHER

Hi, ik ben Trudie, het gezicht achter HTFotografie en dus achter de camera.

Fotograaf, beelddenker, verhalenverteller, lichtvanger, altijd op zoek naar echte, unieke en magische momenten, naar pure emoties en de mooiste details om vast te leggen. Ik wil de allermooiste verhalen vertellen en herinneringen levendig houden met mijn fotografie.

Een perfectionist, gefocust maar ook sociaal, vriendelijk, toegankelijk en flexibel, liefst gemixt met een vleugje humor. Dit is wat ik terugkrijg van mijn bruidsparen en vaak ook van hun gasten. 

Op jullie grote dag ben ik dan ook meer dan alleen jullie fotograaf. Ik sta voor jullie klaar waar ik kan, zonder op de voorgrond te treden. Ik stel jullie op je gemak en sluit gemakkelijk aan bij de diverse gezelschappen die een bruiloft met zich meeneemt. Vriendelijk en attent, ook voor jullie gasten!

Verder hou ik  van gezelligheid, lekker lachen, een terrasje pakken, Op zijn tijd een film  of een goed boek. Natuurlijk lekker op vakantie gaan, bij voorkeur in het buitenland en daarbij altijd mijn camera in de aanslag.  Dichter bij huis breng ik mijn tijd graag door met mijn gezin, familie en vrienden, bij hen voel ik mij thuis, zij zitten in mijn hart.

In 2013 heb ik de Fotovakschool afgerond en ben vervolgens verliefd geworden op het vastleggen van bruiloften. Geweldig om te mogen doen. Iedere keer weer anders: de mensen , de emoties, de locaties.  De combinatie hiervan zorgt bij mij altijd voor het gevoel: yes ik mag weer!

 

I LOVE THE NATURAL LIGHT

CLASSY & ARTISTIC

Samen met jullie ga ik op zoek naar de plekjes waar het natuurlijke licht het mooist tot zijn recht komt. Het geeft jullie foto’s klasse en stijl met soms filmische beelden.

HTFotografie portfolio foto
HTFotografie portfolio foto

It's all about Details

Loving Details

Vaak is er veel moeite en tijd in de details gestoken door jullie als bruidspaar, hoe leuk om dat straks ook in de foto’s terug te zien. De details worden dan ook (voor zover mogelijk) twee weken voorafgaand aan de bruiloft gefotografeerd. Leren we elkaar en mijn werkwijze meteen een beetje kennen. And guess what: dit krijgen jullie van mij kado!

BECAUSE LOVE CREATES BEAUTIFUL MOMENTS

Jullie liefde voor elkaar creëert vanzelf de mooiste momenten. Als fotograaf laat ik die momenten zoveel mogelijk intact. Puur en ongedwongen met jullie als je mooiste zelf.

Trudie Huijgen

Veel gestelde vragen

Een bruiloft vanaf 6 uur boeken jullie voor € 1295. Per bij te boeken uur komt daar € 100 bij.  De offerte is flexibel, dit betekent dat  tot twee weken voor de huwelijksdatum het aantal af te nemen uren naar beneden of naar boven is bij te stellen.  Zo is elke bruiloft volledig te customizen qua uren, album en bijvoorbeeld een pre wedding shoot voorafgaand aan de bruiloft.

Op de offerte staat een duidelijk overzicht van wat er bij bovenstaand bedrag inbegrepen zit. De offerte is altijd vrijblijvend aan te vragen. Wat jullie in ieder geval kunnen verwachten zijn minimaal 350 zorgvuldig bewerkte foto’s bij een afname van 6 uur (bij meer uren meer foto’s of course) ,een pre view binnen  vier werk dagen, en een online privé gallery van alle foto’s.
Allereerst vind er een geheel vrijblijvende kennismaking plaats. 
Onder het genot van een bak koffie  hoor ik graag  hoe jullie grote dag er uit gaat zien en of er een wederzijdse klik is. Ik ben benieuwd wie jullie zijn om jullie verhaal zo goed mogelijk in beelden te vangen, zodat jullie straks oneindig kunnen nagenieten van jullie foto’s.
Natuurlijk kunnen jullie in dit gesprek ook al je vragen kwijt en kan ik door mijn jarenlange ervaring nog de nodige tips meegeven. 
Qua fotografie neem ik jullie graag alles uit handen, want er valt al zoveel te regelen.
Na de kennismaking volgt de offerte  gebaseerd op het door jullie aangegeven af te nemen uren. 
Indien jullie accoord geven op de offerte is de boeking definitief. T ot slot  vindt enkele weken voor de bruiloft het zogenaamde puntjes op de i gesprek plaats, waarin we jullie dag, liefst met een draaiboek, stap voor stap nog een keer doornemen. 
Love the details!  Vaak hebben jullie enorm veel tijd en moeite gestoken in de details  en die leg ik dan ook graag voorafgaand aan jullie huwelijk ( indien mogelijk) vast. We maken daarvoor een afspraak en leren elkaar meteen een beetje kennen. Het betreft dan vooral details van bruidsjurk, pak, ringen etcetera. Natuurlijk worden de details op jullie trouwdag zelf ook niet vergeten!

Tot in de puntjes voorbereid middels draaiboek, bruidsgesprek en bezoek aan jullie trouw locatie vooraf voel ik mij vereerd dat ik jullie dag mag gaan vastleggen. Onopvallend, steeds op de juiste plek om de dag zo mooi mogelijk vast te leggen.

Binnen 4 werkdagen ontvangen jullie al een mooie Pre View bestande uit ongeveer 15 a 20 foto’s om alvast warm te lopen voor de rest van de foto’s.
Binnen maximaal 4 weken volgt een online gallery van de foto’s van de gehele bruiloft, stuk voor stuk na bewerkt en in hoge resolutie. 
De aanlevering van zowel de pre view als the online gallery met alle  foto’s krijgen jullie via een link. De foto’s zijn d.m.v. een bijbehorende pincode meteen te downloaden.
Pas na de bruiloft hoeven jullie te beslissen of jullie een album willen afnemen. Jullie krijgen op verzoek alle daarvoor beschikbare info om te komen tot een luxe en uniek album! Mijn bruidsparen zijn iedere keer weer positief verrast over de mooie albums.
Mijn stijl kun je het beste omschrijven als warm, spontaan en verhalend. Ik vind het belangrijk om de momenten van jullie en  jullie gasten echt vast te leggen zoals ze zijn, daarbij oog hebbend voor details en jullie prachtige locatie. ALs fotograaf altijd op zoek naar het mooiste licht en de mooiste plekjes! Een stukje Reportage fotografie mag daarbij naar mijn idee niet ontbreken, een ontspannen moment waarbij jullie even lekker samen kunnen zijn en ik jullie op je gemak stel. Een paar artistiekere foto’s in bij voorkeur zwart wit maken voor mij mijn fotoserie van jullie unieke bruiloft compleet. Ik kijk er naar uit!
Vaak krijg ik de vraag of ik alleen bruiloften fotografeer. Mijn liefde voor fotografie maakt dat ik meer dan alleen bruiloften doe. In principe draait het in mijn fotografie om mensen en lifestyle, dus is er heel veel mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.